.Followers.

Simple is Nice

Saturday, February 13, 2010

.B.O.R.I.N.G.

huhu..boring3..apesal hidup nie semakin borin giler..hurmm..lame dah aku xupdate blog aku ne kan
dah nak berbulan dah kowt..byk je happen sejak kebelakangan ne..maner dgn assignment yg berlmbak nak buat
assignment tu..assignment nie..huhu
tp nama pun student uni kan so still has to face it..
cuma skg ne xda mood nak buat smua tue..CNY menjelang lagik..huhu
this year aku xbalik cny..1st time taw..huhu..slalunya time2 bgini la aku ngan member2 aku kuar..
arrggghh..xsuke..ni la disadvantage nyer stady jauh2 ne..dah xdpt balik..
stay kolej sorg2 plak tue..huhu..boring nak mampos..huhu
xpela i take this as a challenge for me to B.E.R.D.I.K.A.R.I..chewahhh
But i really2 miss my home..huhu..miss my dady.mummy n my kakak2 n abg2..
uwaaa...dah lama xcontact dorg sb trlalu buzy ngan keja ne..huhu..
aper ekk nak ckp lagik..huhu..oh ya..
aku tgk blog aku ne mcm suram semcm je kalo nak di bandingkan dgn blog2 kwn2 aku yg len..

so..aku nak update arr..nak fresh up kn dier..coz blog ne la tmpt aku meluahkan perasaan aku
n juga bila xpuas hati gak..hehehe
nak smart kan sket..supya lebi interesting arr..hehe
k la..i think that all kot for now..kalo boring2 tu comment2 arr k..
see u guys later.
choww...

2 comments:

Leslie Michael Chang said...

sng crita.....bgs ko muhi la....tp terlambat suda ko....muahaha

CHRIZ said...

wkakkaka..mo uhi mcmna..tiket mahall..huhuhu