.Followers.

Simple is Nice

Saturday, April 17, 2010

.Push up-Gym.

hehe
push up?
yeahh
actually 
a few days ago
me kUar wit my fren nie
dia bwa pg GYM
watta
GYM?
ahaha
eloo
ingat me xminat ka nak jaga bdan gak
ahaha
actually
xplan pun
just dia nak bwa kuar time tu pg mkn
then dia ckp mo pg gy jap
sO me jOin la
kat damansara
wakakkaa
1st time oh
masuk gym yg besar n cOmplete mcm tu
then
kwn me tu
nak wOrk Out
ahaha
tetiba dia ajak me plak
dia ckp
"wei..xkan kO nak tgk je..jOm exercise skali"
"bDn kO tu gebu giler dah"
ahahaha
ape lagik
dah Org ajak
nak jugak try kn
sO
jOin la dia exercise
aku try lari kat meSin jalan kaki tu
Lupa dah nama benda alah tu
n
Push up bench
bertaruh dgn kwn aku push up 
50 kali
gilaaa!!
huhuhu
mCm besala OpkOs la aku 
KALAH!!
ahahaha
tapi 
lepas dah pg sekali kat gym tu kn
mcm best
sO aku Join la
kwn aku tu tiap kali pg dia g sna
xjuga dia slalu pg 
dua minggu sekali je
aku dah pg 3 kali
n
ader hasil gak la kn
ahahaha
kalo mcm dulu bdn aku mcm
Cengkeding je
wkakaka
skg my dada dah up sket je
wakaka
myb the push up help a lOts
ehehehe
i wan tO try to do the 6 packs kunu
but the instructor kat gym tu ckp
masa dia tgk my bOdy
huh!
"need mOre time"
cesssss
xper2
byk masa lagik bha
ehehehe
btw
xsempat nak ambik gmbr masa kat gym tu sb xder cam
my sony kan rOsak 
huhu
this the result after pg gym tu
wkakaak
jgn gelak k..
huhu 

(sensor part2 yg xsepatutnya k..:P)  



2 comments:

Dark Angel said...

waaaaaaaaaaaa~~~~SEKSA nya papa...wakakakakak xD it turns me on :PP

Chriz said...

adoiii..wakakkakakkaa...