.Followers.

Simple is Nice

Wednesday, May 5, 2010

.4th day Practical.(MPSJ)


huh!!
xnampak ne mengeluh
ahahaha
ari ne xda buat Operasi kot
sb keta MPSJ rOsak
sO xdpt pg tempat Operasi
sepatutnya ari ne buat pemeriksaan kat hotel
but 
dah keta MPSJ rosak
sO duduk dalam Office 
Jabatan Kesihatan ne la buat report
pening gila dowh nak buat report ne
huhu
best lagik buat Operasi
huhuhu
and sOk last ktorg kat unit keselamatan dan kualiti makanan
nex week kat unit vektOr plak
kat unit vektOr ktorg byk Operasi fogging
adOii
sgt la penat
and xbOle on9 mcm kat Office jabatan kesihatn skg ne
huhuhu
laju kot line wifi kat sni
ahahhaa
pengurus kami pun xkesah kalo kmi online time praktikal ne
lagipun xda keja nak buat just kalo ader operasi baru join
kalo xda duduk dalam office ne jela
setakat ne best la praktikal ne
nak lagik!!
ahahahaha
byk dowh pengalaman yg dapt
mcm2 dah tau ttg pemeriksaan premis makanan
ahahahaha
byk agenda yg bole kita lihat
eheheh
tauke kedai nak bOdek la supaya xsuru tutup
n mcm2 lagik la
ahahahaha
ahaha
So
utk ari ne tue jela keja ktorg duduk dlm office be 
buat report n Online je
ahahahahha
semua cam tu
hampeh tol!!
ahahaha
ader my coursemtae sempat tgk movie n mesn Counter strike lagik
wkakakakaka
lawak2
adoii
k la nak sambung buat repOrt ne
huhuhu
 daa~


5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

best x praktikal?

Chriz said...

best sgt2..ehehhehe..:P

Hizami Rahim said...

hehe.
wow.
best kot kalau operasi tu.
hehe.
mesti dpt jumpe mcm2 ragam.
;)

Duke Luce Dell'amore said...

adakah tugas anda hanya bergambar setiap hari di pejabat? hahaha..

Chriz said...

hizami:..best2 sagt2..ahaha..selalu nak join operasi je..byk ragam tol..ader ketua premis yg nak bodek la xsuru tutup kedai..ahaha..lawk2.

ajim:..itu suda semestinya nama pun blogger kan..selalu kena update dgn picha2 bru..ehehehe..