.Followers.

Simple is Nice

Thursday, January 20, 2011

.shepot shedot.

cosmoworld
.happy thaipusam day.
.woot woot.
.for those whose celebrate.
.huhuhu.
.msti banyak org kat batu caves smlm tuh kan.
.rancang gak nak pergi.
.tapi ada plan laen pulak.

.so kelmarin kononnya nak bawa kwn pg Cosmo world kat Times Square tu.
.tapi dia last2 minute cancel plak.
.adoi.
.amacam ne ticket dah beli.
.so contact la my besfren sorg ne.

.sb dia pun tinggal dekat dgn area KL ne.
.3 jam lepas tu dia sampai.
.sy ne dah jadi kerang busuk dah.
.kenapa kerang?.
.abaikan.
.hohohoho.
.sampai2 jak my fren tuh.
.ajak dia pg memenuhkan perut.
.gila lapar.
.adoi.
.cari2 food court kat times square tu.
.ambek kau.
.tingkat paling atas.
.terlebih strategik plak tempat ne.
.yela kan.
.bila nak naek satu hal.
.bila nak turun balik tuh.
.sampai balik dah lapar balik.
.hohoho.
.lif dia pulak satu hal.
.macam shepot shedot jak.
.lambat gilak.
.lepas makan tuh baru masuk kat cosmo world tuh.
.perfect timing juga sb actually bufday my fren,si howard tu next week.
.so hadiah bufday dia la.
.hehehhe.
.mula2 maen game yg ringan2 dulu yg pusing2.
.hohohohoh.
.pastu maen roller coaster.
.man !!.
.thats cool !!.
.mmg bestla.
.i loike !!!.
.then next semua game pastu howard maen sorg.
.hahahahaha.
.sb aku dah surrender.
.xsuka maen game yg posing2 tuh.
.pening.
.huhuhuhu.
.sian si howard.
.kepeningan sampai mo muntah.
.merah ne mata dia.
.hohohoho.
.then kitaorg kuarla.
.sambung men bowling pulak.
.woohooo !!.
.macam besa me menang.
.hahahaha.
.pastu kononnya nak tgk wyg.
.tapi cancel sb si howard xbawa sweater.
.ada kena mgena ka xbawa sweater dgn xbole tgk wyg.
.yala dia cakap sejuk dalam tuh.
.huhuhu.
.so cancel la.
.so kitorg lepak kat BB.
.pastu pg pavi jap tgk CNY decoration kat sana.
.chantek dowh.
.lepak duduk kat sana la.
.hujan pulak so terperangkap la kat dalam pavi tuh.
.duduk jak kat dalam tuh.
.pas hujan reda baru g makan.
.makan kat jalan kampung.
.macam petaling street tapi kedai makan.
.makan satay.
.nyumnyum.
.tapi xhabis.
.huhuhu.
.then balik.
.penat dowh !!.
.tapi best.
.hehehe.

2 comments: