.Followers.

Simple is Nice

Friday, February 11, 2011

.CONTEST GAMBAR MUKA SEDIH PALING MENARIK.

.Tada !!.
.Contest lagik.
.HuHuHu.
.Ok.
.aku memang gila contest.
.hehehe.
.kali ini di tag oleh orang yang xpernah jemu untuk tag aku.
.KyooReza.
.tima kaseh la banyak2.
.hehehe.
.OK.
.contest kali nie pasal.
.CONTEST GAMBAR MUKA SEDIH PALING MENARIK.


.RULES AND REGULATIONS.
  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan? 
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada...
  3. Letak banner contest kat sidebar korang...
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry dy..
  5. Tag 3 orang aktif blogger...
  6. .PUAS GELEDAH LAPPY AKU NE CARI GAMBAR SEDIH.
  7. .HOHO.
  8. .RUPANYA BARU KU SEDAR.
  9. .AKU JARANG BERSEDIH.
  10. .CHEWAH AYAT.
  11. .WAKAKAKKA.
  12. .PADAHAL MAMAT AIR MATA.
  13. .OPSS STATEMENT.
  14. .HOHO.
  15. .LAST-LAST JUMPA GAK GAMBAR NE ALA-ALA SEDIH GITU.

  16. .SEDIH KAN.
  17. .HUHUHU.

  18. .MASA UNTUK TAG.

  19. FIE OMAR
  20. GEORGIE JOSEPH
  21. AZURA

4 comments:

SheNn said...

gudluck! ))

::FAIZ FARISH:: said...

itu muka kasi sedih lg ah.tak cukup feel....

Fie Omar said...

gmbr tu masam bukan SEDIH..hahaha

Orang Kampung said...

memang menarik la muka sedih ni..hihi