.Followers.

Simple is Nice

Monday, March 28, 2011

.ItsTuesday.

.Selamat Pagi Sume.
.HuHu.
.Chakk.

.sorryla kat sesapa nak termuntah awal2 pagi tgk gmbr atas nie.
.huhu.
.entala bangon pagi ari nie macam pelik je.
.rase badan sengal2 smlm.
.*smlm buat ape tuh*
.opss.
.jeng2.
huhu
.tapi siyesly penat macam lari 5 round padang.
.apa kena mengena.
.huhu.
.so nak bangkit dari katil nie amatlah sgt susah.
.kena angkat gune jentolak nie.
.huhuhu.
.so whats up !
*tetibe*
.yelakan dah lama xupdate blog yg usang nie.
*bajet simpati la tuh nak traffic lebih*
.huhu.
.baru2 nie sy baru je abes event2 kat kolej nie.
*sumela baru*
.akhirnya dapat gak rileks jap.
.tapi arghhhh !!
*drama la tuh*
.exam final pulak makin dekat.
so terpaksa la "huhu" lagik
.xsuke2.
.baru je nak honeymoon jap.


.pastu2 ahad lepas ktorg g stadium bukit jalil.
*tgk bola ke*
.ape kejadah aku pg tgk bola.
.gila meroyan ke aku nak pg bola tetibe.
.hahaha.
.ktorg pg konsert transformasi bersama rakyat.
*rakyat contoh nie*
.padahal dtg nak tgk CT jew.
*kantoi*
hahaha
.giler ramai owg.
.nak sesat pon boleh.
.dorg buat konsert tuh kat dlm hall ye bukan kat padang bola besar tuh.
*just nak inform*
.giler ape nak duduk atas padang.
.haha.
.so kitorg masuk la hall tuh kan.
.mula2 nak syok dah nie.
.teruja lebih.
.dapat voucher dari rasamas.
.sampai jadi muke xtau malu.
.kena bagi satu voucher pastu pg mintak lagik byk2
.hahahaha.
.so masuk kat dlm hall.
.blurr jap.
.sebab pening tgk ramai owg sgt.
.erk.
.pening nak pilih seat pulak.
.seat mahal nie.
.*Tempat Duduk Bebas*.
.tuhla pening nak pilih.
.sebab kat maner2 pon boleh duduk.
.kalo bg aku je.
.nak je duduk tepi pentas tuh tgk Akak CT nyanyi.
.hahahahahah.
*nama pon tempat duduk bebas kan*
.tetapi disebabkan aku masih waras.
.plan itu terbatal.
.hahaha.
.sepanjang konsert tuh byk pasal cerita pasal transformasi rakyat.
.macam kat dalam kuliah la pulak dgr lecture.
.hahaha.
.gigih nak tgu akak CT nyanyi.
.semua teruja lebih nie.
.dup dap dup dap.
.jantung berdegup.
*macam tau2 je bunyi jantung camtu*
.sampai turn akak CT semua sorak.
.tapi kan.
.yang peliknya.
.turn akak CT je.
.ader penonton yg kuar.
.ape nieh xsupportive langsong la.
.huhuhu.
.Akak CT tuh nyanyi.
.Xpela dorg peminat M daud Kilau kot.
.huhuhu.
.excited giler aku tgk Akak CT nyanyi.
.dier dah kurus.
.suke2.
.suara pon mantap.
.malam tuh dier nyanyi lagu destinasi cinta dgn seindah biasa.
.best2.
.hehehe.
.rasa mcm nak lari naek atas pentas je bagi bunga kat akak CT.
.*tetapi hasrat giler itu terbatal juga*.
.sb aku masih waras.
hahahahha
.lepas konsert terus balik kolej.
.penat dowh.
.tetapi having fun la dgn my friends.
*ckp omputih pulak dah*
.ngeeeee.
.thanks guys !!.
.CHOW.
*muntah kuning lagik*

3 comments:

echaRierie said...

haha..mau tgk CT jua bha..
ngeeeeee~
=D

::FAIZ FARISH:: said...

cadar tu mcm warna pink... n style ko bergambar mcm model video clip apa ntah... aku lupa....

Chriz said...

ehcarierie : mehla dtg sini..sama2 tgk ct..hehehehe..

faiz : kan..mcm tau2 je..:P