.Followers.

Simple is Nice

Wednesday, April 20, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

hello hippo !!
haha
mornin semua2
ItsThursday suda kan
huhu
4 hari lagi dah nak final exam
perghh !!
gila tension
abaikan
haha
tension2 tuh sempat lagik update blog kan
hampeh
xpa
semangat menbloggingkan
hehe
Ok
kali ini nak join contest plak nie
lama juga xjoin contest2 nie
sejak masuk finalist je ari tuh
"contest Gamba sedih"
tapi xmenang pon
masuk finalist jew
ahhahahahaa
tapi okla
kan kan
kali ini contest di tag oleh
follower baru saya
cik Nadeya
chomel je orgnye
hehe
contest
"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
dianjurkan oleh

Rules and Regulesen (Regulations)
senang je

1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah 
2) Follow blog nih
 sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk
 "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
 
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya
1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu mereka diTag

7) Tarikh tutup 11.59PM pada 1st May 2011

ingat nak post gamba byk2 tapi terhad satu je
hahaha
so selongkar2
tup tap tup tap
tadaaa~~



biase je pon
nampak tuh
I LOVE U
sape ??
YOU LA !!
HaHaHa
Nak citer sketla
wah gitu
time nie ambik kat 1Borneo
in case sape2 xtau
1Borneo : Shopping Mall terbesar kat Borneo
Sempat promote
hoho
so time ini kat outlet padini kalo xsilap
my sista tgh pilih2 sweater
so aper lagik
depan saya tuh ader cermin BESAR kedabak !!
Kedabak = besar gilak !!
so bajet2 berdiri pastu kuar phone
kechikk..snap !!
kechikk = bunyi phone
hohoho
itu serba sedikit history di sebalik gamba nie lah
hope2 boleh jadi finalist lagik
hahahahhaha
ok ok 
skg nak tagged


Mangsa TAGGED :


Kyoo : saya suke tag anda.tatau kenapa. :P
Fie Omar : nak tagged dier juga. sebab dier menang contest ari tuh.jelos !!
CIk zurin : Pestime i tag u.HaHaHa
Ema washif : my follower. Pestime tag u jugak !. Hehe



8 comments:

Fie Omar said...

gila comel kau ni bah..

hahahahahahaha!!~ comel la tu kunuk kan! hahahahaa...


Good Luck!~
Nda dapat join contest ni sebab teda gmbr dpn cermin.. hahaha

Fanzi Ruji said...

confirm ko menang ni tau. hee.

Zurina J. said...

Alamak! sy nda pandai owh...bgmbr dpn cermin..

sy sukung sak la...ekekek.

::FAIZ FARISH:: said...

kau la yg Menang ni

Pink Diva said...

Goodluck To You..:)

Chriz said...

Fie : ambik la gamba skg..tuh arr kat pavi byk gamba besarr !!.ahahhaa

Fanzi : meh join sekali .heee

Zurin : alaaa.xpa nnti sa tag ko lagik arr.hehe

Faiz : huhu..mayb jak..4++ kot yg join.haha

pink : hai diva.hehe..hopely.thanks !

Nadeya said...

Alaa.. knapa ko tag orang yang penah menang! karang teda can kita.. ahahaha..

Nda ba... =) Bersama-samalah kita cuba nasib.. Kalau ko menang, jgn lupa % saya.. ahaha

Chriz said...

nadeya : ahhahahaha !! kan ! ala lupa sa..si fie pernah menang..hahah..xpa2 dia xjadi join pun.ahahhahaa.yesh ! ada chance kita menang.haha