.Followers.

Simple is Nice

Saturday, April 30, 2011

DiGi Awards

yeah !! Its SUNDAY !! Walopon xmcm sunday. Yela. Orang selalunya kuar jalan2 , shopping2, and tgk muvie. saya pulak duduk depan meja tgk je lappy saya yg chomel ini. yeah !! Pastu part paling Membunuh diri sendiri "STUDY" ! urgh ! Nak buat cam mana Dah LESEN "S" kan. LESEN STUDENT :P xpe tinggal dua(2) paper maut lagik next week .uwaaaaa !! runsing memikirkannya. gitu. lol. oke oke. actually nak gtau nie yang saya ada join satu competition nie. Actually nampak kat blog kawan "DIGI AWARDS". sound interesting kan. ala besala kan saya nie kalo competition mesti semua nak join. So nak mecuba naseb la. Walaupon. HoHoHo. "DIGI AWARDS" ni dianjurkan oleh DIGI Communications *Tak celcom pulak kan* so ada 16 categories yang di pertandingan. Gitu. Macam anugerah besar-besaran pulak kan. HoHoHo. Grammy awards sangat.  So saya just join categories "PICTURE OF THE YEAR" Wah gitu. lol. Dan seperti biasa kalo competition mestilah ada pengundinya kan. Takkan la peserta menang tetiba kan, hoho. PILIHAN DITANGAN ANDA. ANDA MENENTUKAN. chewahhhhh !! Bajet AF la. lol. Undian xda guna SMS K.*jimat kredit* Undian melalui tekan BUTANG VOTE JE. Senang je. Pastu Boleh undi SEKALI sehari. Hari UNDI pastu BESOK boleh undi lagik. Arahan dia senang je .

ARAHAN :

1) Klik Link Ini DIGI AWARDS
2) LOGIN facebook accounts anda
3) Tekan VOTE
4) Anda boleh mengundi tiap-tiap hari.
5) DONE !

Simple, Senang Dan Mudah kan. HoHo. I need your Vote guys ! Really ! HeHe. Hopely u can Help me. :). Oke Oke. Mesti Korang nak tengok kan Picture yang saya send for the awards.


This one !
:)
VOTE TAU !

Millions THANX For those yang dah VOTE.

3 comments: