.Followers.

Simple is Nice

Thursday, April 14, 2011

.THURS-DAY.

hello manusia2
ngeee
tetibe kan
hoho
saje boring maghrib2 ne
nak tido tapi boring asyik tido jak
nak online
line cam shepot shedot
laju lagik siput babi
huhu
tapi bila buka twitter ke blogger ke laju pulak
sah sah FB nie bengong
tetibe ngidam nak makan mangga
hmmmmm~~
hah ! mula lah tuh nak gosip bukan2 pasal i
i tau la i artis !
Opss..terlebih suda..Kiki baa..
huhu
sebab boring suda nak makan buah2an import nie
gitu kan
so nak mangga juga !!
sape ader ?!
angkat tngn mcm i..
*tetibe usop interprame*
ok ok
back to reality
haha
sepatotnya tadi kelas last sem nie nak present assignment
tapi tapi
besala lecturer bajet busy
sambung esok plak !!
dah la esok dah plan nak tido sepanjang ari
kelas jam 9 pagi pulak tuh !!
geram !!
pastu part geram lagik 
masa kat main campus tadi
nak pg print journal la nie
dah siap2 tuh so nak cepat2 and laju2 nak balik la nie
tetibe pulak dah ada sketsa jejak kasih la pulak kat tgh2 jalan nie
blok jalan org !!
kalo nak berjejak kasih pon balik la bilik ke..
ke tepi sket ke.
nie tempat strategik pulak nak berbual2
peee..daaa !!
then then
nie pulak kes nak daftar subjek next sem nie
aku nie kan mcm dah jadi dekan dah
tiap2 ari naek pejabat dekan
asal bunyi loceng je muka aku
asal muka aku je bunyi loceng
haish
naseb kakak tuh chomel
kalo x..
hmmmm la..
kes xdpt daftar subjek parasit2 nie
kata subjek tahun 3
apesal pulak nak ambik final year juga
Korg Faham X?
.aku pun xfhm nie.
tapi sgt memeningkan kepala betol la
oke oke
ader panggilan titibe
layan dulu oke
chow bebeh

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

bestnya lagu Blog ko

Chriz said...

haha..best ka..lama suda nie..huhu

germaine said...

Haha.. pa jg dorg buat yg jejak kasih tu?.. adei.. ^^

badmintonwestonteam said...

Aku jumpa blog ko d page WSB hihi
Aku sdh follow blog ko
Ba pa lg…follow la blog aku hihi
Klik link blog aku d bwh ni…
Mgkn ko bleh buat link mcm aku ni…dpt duit wooo hihi
Slmt bkenalan ya
http://adf.ly/YINd

Chriz said...

germaine : inda tau la...tapi bikin panas..berabis ne beckp2 di tgh2 jalan..bikin sibuk tuh jalanan jak..haih..mcm sa mo pg ckp sa duru dorg pg tepi nie..haha..

Badminton: thanks for pollow..saya pollow ko jugak arr.hehee