.Followers.

Simple is Nice

Tuesday, September 29, 2009

.A Guy With BlaCk Shirt.

haha..ok interesting rite..erm here the story goes..actualy huda n me..kuar pg midvalley to watch movie..then,time kat komuter tu adelar sorg mamat nie pkai bju hitam n jaket hitam.haha..dressing semcm jak nie..mcm nak date jer.then aku tnye huda..dier nampak tak lelaki tue..so dier ckp nampak..ok..so aku mmg agak yg mamat nie akan jumpe "balakz" dier...faham2 je la kan..so huda kurg pasti.aku bertaruh dgn huda if tekaan aku betul dier kena belanja aku mkn..haha..so kitaorg pun ikutla mamat nie..smbil ambik gmbr dier..huhu..mcm jejak kasih plak kan..ok mamat nie mcm menuju tempat kmi nak tuju juga..PANGGUNG WAYANG...hehe..last2 tekaan aku betul juga.mamat tue mmg bjumpa dgn "balak" dier..haha..so mmg betul la tekaan aku..so huda belanja aku mkn with extra blnje aku tgk wyg lagi tau..hahaha..bestnyer dunia...kepada mamat tue soryla..bkn nak sngaja nak ekori tp boring lar kalo xbuat aktiviti yg luar biasa nie..haha..ok aku ngan huda pun tgk wyg citer "THE PERFECT GATEWAY"..best jugala citer wyg nie..last skali kmi balik lmbt di sebabkan komuter yg lambat smpai..huhu..n smpai kolej pun lmbt..nasib abg guard n pak cik teksi membantu..hehe..kepada pak cik teksi..tima kaseh byk2..tp pak cik mahal la teksi pak cik..huhu...

2 comments:

akusiktauk said...

xde keja.
ngintip org.
aiyaa..

CHRIZ said...

haha..dah boring kan..hehe