.Followers.

Simple is Nice

Monday, December 28, 2009

.the weddin.









haha..nie nak stolly-molly dgn k0rg smua plak..kelmaRin me n my aBg ipar n 2 of his staff..g0in t0 keNingau bc0z ader weDDin lah kaN...staff tempat aBg ipar aku kat kLinik tu..bertOlak dari kk..leBi kurg jam 12 lebi gitu..haha..tHen pG bank jap..my abg ipar nak withdraw duet..heheh..thEn kitorg bertolak la g kngau..lalu jalan tambuNan..hehe..baNjaran cRocker ...mule2 rsa pening sb jaLan nya yg byk selek0h tapi lame2 best sB sejuk..hehe..then singgah jap kat guNung emas..g mkn jew..hehe..n snap3 s0me picha...mkanan dier mak ai..tgk je la meNu kat atas tue mahaL siot..dah la xseDap langs0ng..huhu...lepa abEs mkan je terus myAmbuNg pjaLanan yg hMpir 78 km lagik..Uwaa..terBakar La puNNgguNg aku..huhu..dalaM keta tu aku tiD0 then bguN balik..wkakaka..last2 sMpai juGa kat Kngau..then misi seterusnya mCari pgaNtin..skali tgk check3...peta ke rumah pGnatin tertingal kat kk..BgUs!!!..wakkaka...nah sakg nak buat per...jejalan la tNpa tuJuan..uwaa...tp nasib pGntin dah surU adikNyta tgu kat simPang Kg dorg..huhu...dgN just makLumat keta Biru d tepi jalan..kt0rg pun bgai nak rak mCari ne..wakaka...Last2 naMpak juGa ne...Nasib la jumpe k0t n xSesat..huhu..0k the chaLLenge Begin..uwaa...nak mas0k kat kG pGntin..Ad0iiii..huhu...ni bkn kG jo!!!..ni mas0k hutan beLantara dah ne..uwaaa..jauh giler nak!!!!!...Dah la jalan yer mak 0i..sUsala nak d Gmbarkan...seMpat gak aku berfikir mCmana la peNduduk Kg nie nak kuar kal0 nak ke bnDar..huhu..seNgsara nyer..huhu..daHla jalan nak mas0k ke kG tu just b0le muat satu keta je..huhu..seteLah meredah hutan belntara tue..Lebi kurg 1 jam lebi smpai la kat ruma pgNtin..mjlis tu bru je nak muLa..huhu..ni la 1st time aku pG weDDin yg reaLLy suasana kg..huhu..theN..nampak x tajau2 kat picture atas tue actually tajau tu sjenis arak yg di miNum 0leh masyarakat Kg...nak tahu x..ktorg kena pusing minum smua tajau tue k..aD0iii...msti kena miNum..huhu...aku pun miNum je la..bcoz sbelum nie aku dah perNah miNum tajau tue tp xslaLu sb sGt memaBukkan..huhu...lebi kurg jam 5 lebi..ktorg berankat la balikk..yepi..oh ya lupa nak gtau..masa kat 0rg kawin tue aku nampak la s0rg cewek nie..cNtek siot..huhu..smpai skg aku mcm teringat kan dier..huhu..xper kal0 kiter ader j0d0h bjumpa juga tue..huhu...then otw balik kk dah Gelap kot..smpai ruMa jam 10 lebi..tp best2..la new experience..n xnak pg lagik ..wakakkaa..hehehe...atas tue ader pic snap2 kat Gunung emas..hehee..best3..

2 comments:

zaris said...

wow!! nice view... aha :P

CHRIZ said...

mmg arr..hehhe