.Followers.

Simple is Nice

Tuesday, July 6, 2010

.Si Dia |&| Si Die.

Cinta dan kebahagiaan
wah
hehe
OK!!
kali ne chriz nak citer sumtin kat kOrg suma plak
Mcm nOvel skit
hehe
enjOy k
Ok critanya mcm ni
Pencintaan dua mahkluk ini bermula
apabila
si dia ini mjadi teman kepada si die
dalam
facebOok
tapi
setelah mereka mjadi teman
si dia cuba utk berinteraksi dgn si die
tp
si die hanya melayan seketika comment 
si dia actually mmg suka melihat picture2
yang ada d album si die
Perkenalan si dia & si die
semakin 
rapat 
bila si die ada secret admire
tetapi secret admire si die merupakan kawan kepada  si dia
dalam facebook
sO secret admire si die itu cuba mendapatkan maklumat ttg si die melalui si dia ini
si dia berasa sangat curiga terhadap si die
dan
si dia cuba untuk menghantar message melalui Fb
bertnyakan ttg secret admirenya
akhirnya
dari situ
hubungan si dia & si die 
semakin rapat
hingga satu ketika
si dia ber"YM" dgn si die
dan
semasa chat 
si dia dgn berani
berkata
kepada si die
"saya lonely la"
si die balas
"erm,xkan xder partner"
si dia balas plak
"xder la..jOm kapel"
wahh
sangat cepat dan direct
si dia melamar si die
hahahahha
si die
terdiam seketika
tapi si dia mmg pasti bahawa si die akan menolaknya
tapi tanggapan si dia meleset
si die terima lamaran itu
bayangkan
si die dan si dia
belum pernah
berjumpa dan bercontact secara rapat sebelum ini
percintaan si dia dan si die
ini penuh dgn cabaran
seperti percintaan orang lain
cabaran yang perlu dilalui
pasangan ini
adalah
masalah orang ketiga
ini kerana si die ini mempunyai ramai peminat
ada satu ketika
si die mempunyai sorg kawan yang agak rapat
dan
kawan dia itu rupanya dalam diam suka kepada si die
hinggakan
pada satu ketika
kawannya itu memberitahu kepada si dia
yang si die
   adalah kekasihnya
si dia
terdiam membisu
dan
terus
message si die
untuk meminta penjelasan
sO
terjadila
banyak perkara yang menyakitkan hati
tapi 
hingga sekarang
mereka hidup cOol & happening
saling menyayangi
si dia syg sangat dgn si die
hingga satu tahap si dia xnak kehilangan si die
si dia berjanji kepada si die
bahawa
"I LOVE U SYG FOREVER"
hingga sekarang
hubungan percintaan 
si dia dan si die
sudah hampir
3 bulan
:)

P/s : Saya sebagai penulis blog ini mendoakan agar kebahagiaan si die dan si dia akan terus berkekalan.Amin.
[hasil karya majalah]

4 comments:

Hizami Rahim said...

haha.
pening sudah.
si dia dan si die.
adeh.
:)

Chriz said...

kan..hahahahhaa....

asfz lily said...

adess..
si dia dan si dia dan si dia juga~
haiyooo!~
sudah pening kepala.. @.@

Chriz said...

hahahhahahaa..adoii..fenin2..ngeee