.Followers.

Simple is Nice

Tuesday, December 21, 2010

.Contest Into The Mirror.


.hello-hello.
.hahaha.
.OK GIGIH KAN.
.Besala Cuti-cuti Malaysia kan.
.So xda kerja nak buat.
.Bagus Full kan Blog Dgn Joining Contest Kan.
.Actually Contest nie di Tagged Oleh Miss Aemy.
.Contest Into The Mirror.
.Macam seram jak kan.
.LOL.
.dianjurkan oleh Hifaz | Phat.
.Cool.
.So Gigih la juga ne mencari Gambar yang diambik di depan cermin.
.Gambar tengah meroyan.
.LOL.

.Senang je.

Syarat penyertaan:
1. Menginap di Malaysia.
2. Ada blog sendiri.
3. Terbuka kepada lelaki atau perempuan tanpa mengira had umur ;'}

.so the picha that i choose is.

kejadian : actually gambar nie diambik time kat bilik pejabat dekan kat Universiti Putra Malaysia. Dalam pejabat tuh tetibe je ader frame cermin besar gedabak so aper lagik tanpa rasa berdosa ambek2 picha macam model la.hahahhaa.Maaflah kat abg CC TV kalo merosakkan permandangan indah dalam tuh ek.LOL

.orang yang perlu di tagged.
.kyoo reza- sebab ditag aku tadi.LOL.
.zaris - dia ni lama dah aku nak tag.
.hizami li - blogger sejati.hehe

.AkuChriz.
.

4 comments:

hifazphat said...

thanx for joining. 1st male participant. congratz. hehe

Jom Join! Contest Into The Mirror

zydande said...

mantap...

..hizamirahim.. said...

baik.
saya cuba melunaskan tanggungjawab ni.
XB

Chriz said...

hifazphat : Okies..hehee

zydande ; apa yg mantap..ehhehe

hizami : okies..try k..ehhee