.Followers.

Simple is Nice

Tuesday, December 21, 2010

.Contest | Candid Tu Cun La ! .


.Ngee.
.whaddup all.
.Good Evening Everyone.
.Hihi.
.Gigih nie Blogging Petang2.
.Rajin ne join blog2 orang.
.Nie Pun kena tag Oleh Kyoo Reza.
.Contest "Candid Itu Cun La".
.dianjurkan Oleh Dilla Adilla.

.senang je.
.Just.
 .copy pic kat atas ni then buat entry entitle "candid itu cun laa".
.then link kan entry korang kat comment entry cik dilla ni.
.follow la dia..dia xpakse pn..hee.
.tag 3 atau lebih ur blogger fren to do join this contest.
.upload pic tu n letak caption what the pixca's about.

.So dalam banyak2 picha tuh.
.i think this picha is more "Candid" one.


| Location : PORT DICKSON |
| Date : Kalo xsilap 3-4 September 2010 |
| Kejadian : Actually time nie kitorang tgh Camping kat PD.So tgh mandi-manda kat pantai la.Besala Banyak paparazzi kan yang ambek picha tanpa diketahui.So, saya Ngan minah comel/chantek nie tgh jalan2 tepi pantai gitu. #skandal Hangat nie |

.Nampak Candid X?!.
.hehehe.
.Okla.

Tarikh Tutup | 10 Januari 2011

.Mereka yang di Tagged.
.GLAY.
.Aemy.
.Azura.

.AKUCHRIZ.

4 comments:

dilla adilla said...

wahh2... suweet nye gambar 2.. hehehe

tq sudi join...:)

Chriz said...

thanx dilla.hehehe

♥ cik mija ♥ said...

euww..swet derhh

Chriz said...

cik mija..hahaha..kan..hehee