.Followers.

Simple is Nice

Monday, April 25, 2011

KEJADIAN SEHARI SEBELUM FINAL-EXAM

Pergh !! Gila stress sekarang ni. Apa tidaknya besok my first day Final-Exam. Dahla dua paper sok. Kill me now !! arghh !! Sekarang pon jam menunjukkan tepat 6.40 PM. Bayangkan buka mata jak tadi pagi, dah menghadap MR. Psiko dgn Miss. Epid nie. Tension Tension Tension !! Sampai la sekarang ni asyik menghadap dorang nie je. HuHu. Baca sampai nak termuntah kuning dah nie. Pastu dah baca2 semua, macam xingat lak pulak. arghhh !! Benci Menci Benci.. EH ! Tetiba style i tulis my post kali nie lain kan. I mean kedudukan my words ni la selalunya berjela2 kat tengah2 sampai bawah kan. *bajet nak panjangkan post* Hohoho. So nak ubah angin pulak dah tukar posisi pulak dah. Eh..HaaHaaHaa.. Tapi sy still stress di sini..Hopely ingatlah apa yg saya dah baca tadi nie. Dahlah buku tuh tebal gila mcm nak jadi Albert Eistein je. Mayb alberlt eistein pon xbace buku cam tuh tebal sebab buku dia lagik tebal. Hahahaha *Kalo Faham Gelak la Ye* . Besok tepat jam 8.30 AM my first exam kat Main Campus la pulak tuh. adoi !! apesal la jauh bebeno *nak cakap bahaso nogori la pulok* Hahahaha.. Dahlah kolej kitorg ni jauh berbatu2. Ish Ish..mesti nak bersempit dalam bas la sok nie. HuHuHu.. Xsanggopnye..Kan best kalo ader keta sendiri kan kan.. Pastu next paper jam 2.30 PM pulak naseb kali ni paper kat Fakulti ktorg jak xpayah nak jelajah segala. Huhu. Paper killer nie. HuHu. Hebat sangat kan awal2 dah paper killer. ambek kau !! Ko MamPO !! Sabo je la..Oke oke ..actually xtau nak cakap aper sebenarnya nie. Haha.saje nak rileks kan minda yg "seteresss" ini. Oke nak take my dinner dulu k.. wish me luck and all the best for tomorrow k. I hope i can do well . AMEN !!!

Stress2 pon ,GiGiH juga nak ambek picha ni
ish ish


P/s : apesal la post kali nie aku byk "menjerit" ek.Pelik2.

To all students UPM and other universities as well that will sitting for their final exam
GUDLUCK GUYS !!!

2 comments:

Nadeya said...

Good Luck!! =)

Chriz said...

thanx nadeya..hehehe