.Followers.

Simple is Nice

Tuesday, April 19, 2011

KO MAMPU ?

hello bloggie !!
ee macam chumel jak kena panggil bloggie kan
bloggie-bloggie-bloggie
hahaha
bah ! apa macam kamurang nie
begitu2 juga saya nampak
hahaha
tiba2 slang sabahan terkeluar
apa tidak mo balik suda ne kan
18 hari lagik
woohooo !!
xsabar rasanya di hati ini
cehwah !! ayat power
hoho
semalam out pg TheGarden
apa lagik karoke la
d RedBox Ria
nah !
dgn sepa sepa ???
my shayunk !
hahaha
jam 3pm sampai d redbox ria tuh
terus masuk jak lupa tgk resit ingatkan sampai jam 5pm jak
rupanya sampai jam 7pm
5 jam !!
hahaha
punya best !!
KO MAMPU ?
hahaha
stress dgn study kan
yala skg kan musim study week
so stress sana sini
utk mhilangkan stress itu
kita perlu myumbangkan lagu
hahahhaa
perghh !!
gila mantap !!
actually agak boring jugala karoke lama2
hahaha
so around 7pm tepat kitorg pon chow balik !!
otw balik tuh
terserempak dgn daphne,marion counter dgn amber chia
kitorg say hye2 pastu borak2 kejap
PERCAYA TAK ??
hahaha
dalam mimpi jela
hoho
tipu je tu
ada event GLAM MAGAZINE kat TheGarden time tuh
so byk model2 yg dtg
perghh !!
HOW I WISH I WILL BE ONE OF THE CELEBRITY
bila la tuh kan
huhu
nak juga rasa2 jadi femes nie
sekejap pn xpe
hahahaha
rasa nak sain autograph
"eh,nak sain i ke? ader pen."
huhu
pastu kalo ader wartawan nak interbiu
"erm no comment"
hahaha
angan2 je la nak semua tu
hah !!
nie nak uploag gamba masa lepak kat BBpark ari tu



aku pon tatau kenapa gamba nie terbalik
hahaha
dah byk kali try rotate tapi still camni
dier nak camni kot
nak korg exercise leher tuh sket
hahahaha
*abaikan senyuman yg terlebih itu ye*
excited kan time tuh
hahahahahaha

6 comments:

Zurina J. said...

Aku nda mampu!
ehehe...mana kunuk gambar shayunk mu? knp nda upload? ekekeke.

Chriz said...

haha !! tguuu..special edition...

Fie Omar said...

AKU MAMPU JAK PUN!

hahahahaha!~ uinnaaa terkeluar suda bah dia punya slang2 sabah tu kunuk!~ hahaha

Chriz said...

fie omar : tau xpa !!mood2 mo balik sabah suda nie.hahahaha !!

Nadeya said...

haha.. tym bujangan dulu, mampu la.. sekarang nda mampu sudah..

Chriz said...

nadeya : bukan makin berusia makin MAMPO ka..hahahaha...